Thursday, January 10, 2008

ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ... ΤΟ ΣΙΓΑΝ ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΕΣΤΙ ΤΟΥ ΛΑΛΕΙΝ!


Το έμαθε το κόλπο του Καραμανλή και ο Νικήτας Κακλαμάνης: Σιωπή! Τόσα του καταλογίζουν και δεν μιλάει. Βρωμάει η Αθήνα κι αυτός πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλλες! Τα χρήματα που έδωσε για τη δημιουργία του site πού πήγαν; Να βγει και να δώσει καθαρές απαντήσεις: έγινε διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου, πόσοι συμμετείχαν, τα ποσά των προσφορών, για να δούμε τελικά αν αυτό το γιγάντιο νούμερο έχει κάποια σχέση με το έργο που έγινε... Αλλά, έχει σχέση ή δεν έχει, αυτό είναι εξωφρενικό. Κι ο Κακλαμάνης κάνει το κορόιδο. Μην τολμήσει να μιλήσει για απόφαση της προηγούμενης δημοτικής αρχής, διότι τα τελευταία χρόνια η Δεξιά κυβερνάει το Δήμο Αθηναίο κι ως Δεξιός ο κύριος Κακλαμάνης λούζεται κι ο ίδιος τις ευθύνες. Λοιπόν, ας δώσει κάποιες εξηγήσεις και βλέπουμε τι θα κάνουμε μαζί του!

2 comments:

Urfurslaag said...

Τη μαλακία δεν την έκανε ο Κακλαμάνης αλλά η Ντόρα. Και ο Κακλαμάνης χέστηκε για την δεξια. Την πάρτη του κοιτάει και έδωσε την Ντόρα στεγνά.

Νίκος Λαγκαδινός said...

Τρόπος του λέγειν "δεξιός" - άλλο ήθελα να γράψω, αλλά είμαι σεμνός! Και οι δυο όμως, Μπακογιάννη και Κακλαμάνης, παίζουν παιχνίδια με την Αθήνα. Οι παπαριές με τους δήθεν καλούς τρόπους του Νικήτα, μου τη δίνουν κατακούτελα (όπως και το ψεύτικο γέλιο της Μπακογιάννη-Μητσοτάκη) Το θέμα τελικά είναι ότι και οι δυο μοιράζουν εκατομμύρια σε κουμπάρους, κολλητούς και λοιπούς. Έχεις δίκιο, για την πάρτη τους...