Friday, February 22, 2013

Κατέρρευσε παλαιό κτίριο στον Αγιο Παντελεήμονα από τη νεροποντή Γίνονται έρευνες για να διαπιστωθεί ότι δεν έχει καταπλακωθεί κάποιο άτομο


Η νεροποντή είχε ως αποτέλεσμα να καταρρεύσει παλιό κτίριο στον Άγιο Παντελεήμονα. Αν και το κτίριο είχε σφραγιστεί πριν από μία εβδομάδα, έρευνες γίνονται στα χαλάσματα, για να διαπιστωθεί ότι δεν έχει καταπλακωθεί κάποιο άτομο. Το κτίριο βρισκόταν Μαγνησίας 28. Στο σημείο έχουν μεταβεί τρία πυροσβεστικά με δέκα πυροσβέστες και μονάδα της ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, προκειμένου να ερευνήσουν τα χαλάσματα. Σχεδόν 1.000 κλήσεις έχει δεχθεί η Πυροσβεστική από το πρωί της Παρασκευής για πλημμύρες από τις καταιγίδες που έπληξαν την Αττική.  Αντλήσεις πραγματοποιούν 70 συνεργεία με 140 πυροσβέστες.

Η κυκλοφορία των οχημάτων αποκαταστάθηκε στην οδό Πειραιώς, στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος της γέφυρας Ασπροπύργου και στην περιφερειακή του Αιγάλεω. Η νεροποντή είχε προκαλέσει προβλήματα στις μετακινήσεις.
Στη γέφυρα της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του παλαιού ιπποδρόμου, γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας για όσα οχήματα κινούνται προς Γλυφάδα, ενώ έχει διακοπεί και η κυκλοφορία από Ποσειδώνος προς Συγγρού, στο ίδιο ύψος.
Στο σκοτάδι παραμένουν από νωρίς το πρωί της Παρασκευής πολλές περιοχές της Αττικής. Οι βλάβες οφείλονται σε πτώσεις δέντρων στα δίκτυα της ΔΕΗ αλλά και σε πλημμύρες σε υποσταθμούς της ΔΕΗ

No comments: