Tuesday, March 21, 2017

Αν αντιμετωπίζετε αυτές τις έξι δυσκολίες, τότε είστε ιδιαίτερα ευφυείς

Οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν τους πολύ έξυπνους ανθρώπους, υπερανθρώπους, που τα έχουν λύσει όλα απλά επειδή ο εγκέφαλός τους μπορεί να τους βοηθήσει σε κάθε κατάσταση της ζωής τους και δεν χρειάζεται να παλεύουν με τα προβλήματα των συνηθισμένων ανθρώπων. Όμως, η πραγματικότητα είναι αρκετά διαφορετική, μιας και ασχέτως του πόσο έξυπνος μπορεί να είναι κάποιος, στο τέλος της ημέρας είναι απλά ένας άνθρωπος.

Οι πολύ έξυπνοι άνθρωποι παλεύουν με θέματα κάπως διαφορετικά από εκείνα του υπόλοιπου κόσμου, τα οποία όμως είναι δύσκολα και ζόρικα. Αν είστε ένα πολύ έξυπνο άτομο, αυτές οι δυσκολίες και η έλλειψη κατανόησης από το περιβάλλον σας μπορεί να σας κάνουν να νιώσετε μοναξιά. Ίσως οι φίλοι σας και η οικογένειά σας να μην έχουν γνώση του πώς νιώθετε.
Ακολουθούν έξι δυσκολίες που έχετε αντιμετωπίσει ή αντιμετωπίζετε, αν είστε πολύ έξυπνοι:

Οι μικρές κουβέντες σας εξαντλούν

Μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο για εσάς να εμπλέκεστε σε μικρές κουβέντες για συνηθισμένα πράγματα. Αυτό γίνεται επειδή το μυαλό σας είναι φορτωμένο με πολλές ιδέες. Θέματα που σας ενδιαφέρουν και περιλαμβάνουν την επιστήμη, τις τέχνες, τη φιλοσοφία, δύσκολα τα βρίσκετε σε τέτοιους πεζούς διαλόγους. Αυτό σας κάνει να νιώθετε ότι χάνετε τον χρόνο σας και πως είστε παγιδευμένοι σε μια αποπνικτική, ατελείωτη λίστα από κοινωνικά αποδεκτές φράσεις. Αυτό που πραγματικά θέλετε είναι κάποιος που σκέφτεται σαν εσάς και θα συζητάει μαζί σας ιδέες που αφορούν σημαντικά πράγματα.

No comments: