Wednesday, June 7, 2017

Tο αρχαίο Θιβετιανό τεστ που αποκαλύπτει τα βαθύτερα στρώματα της ψυχής σου

Υπάρχουν τρία στρώματα που απαρτίζουν τη συνείδηση ή αν θέλετε της ψυχή ενός ανθρώπου. Το συνειδητό, το υποσυνείδητο και το ασυνείδητο.
Για να καταλάβετε τι είναι το καθένα πάρτε παράδειγμα ένα πλοίο. Ο καπετάνιος που στρίβει το τιμόνι αποτελεί το συνειδητό μέρος του παραδείγματος. Οι μηχανές του πλοίου που δουλεύουν ασταμάτητα ώστε το πλοίο να κινείται αποτελούν το υποσυνείδητο.

Το ασυνείδητο τώρα είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό.Είναι ο διαμεσολαβητής ανάμεσα στο συνειδητό και στο ασυνείδητο.Είναι ένα μυστήριο καθώς κρατάει τα μυστικά μέσα από τα οποία διαμορφώνεται ο χαρακτήρας και η προσωπικότητά του. Όσο καλά και αν γνωρίζεις τον εαυτό σου, δε μπορείς να ξέρεις το πρόσωπο και τα στοιχεία που απαρτίζουν το ασυνείδητό σου.
Παρόλα αυτά υπάρχει ένας τρόπος να πάρεις μία μικρή γεύση και να ρίξεις μία κλεφτή ματιά στα βαθύτερα στρώματα της ψυχής σου που οικοδομούν το ασυνείδητο σου.Ο τρόπος αυτός είναι ένα αρχαίο Θιβετιανό τεστ που έκαναν οι μοναχοί του παρελθόντος στους υποψήφιους που θέλανε να ζήσουν τη ζωή τους στο μοναστήρι. Σαν ένα είδος πνευματικής συνέντευξης δηλαδή το οποίο θα σε βοηθήσει να δεις κάποια πράγματα υπό διαφορετική προοπτική.
Για καλύτερα αποτελέσματα να απαντάτε αυθόρμητα, ειλικρινά με το ένστικτο χωρίς να το σκέφτεστε και πολύ.

No comments: