Sunday, June 5, 2011

Ορθοπεταλιές στην Αθήνα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν τεθεί σε ισχύ από τις 10.30 έως και τις 6.30 το απόγευμα σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας λόγω της Ποδηλατοδρομίας που διεξάγεται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Ορθοπεταλιές στην Αθήνα

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας στη δεξιά λωρίδα των κατωτέρω οδών της διαδρομής, με εξαίρεση τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, περιοχής Δήμων Αθηναίων, Καλλιθέας, Ν. Σμύρνης και Π. Φαλήρου, η οποία θα αρχίσει από την 10:30 και θα διαρκέσει έως την 18.30 περίπου.
1) Διαδρομή μετάβασης από 10:30 έως 15:00:
"Βασιλίσσης Σοφίας (Μέγαρο Μουσικής) – Βασιλέως Κωνσταντίνου – Βασιλίσσης Όλγας – Βασιλίσσης Αμαλίας – Λεωφόρος Συγγρού – Παράδρομος Λεωφόρου Συγγρού – Εσπλανάδα – Πλατεία Νερού".
Διαδρομή επιστροφής από 14:30 έως 18:30:
"Πλατεία Νερού – Εσπλανάδα - Υπόγεια Διάβαση Λεωφ. Συγγρού – Παράδρομος Λεωφ. Συγγρού (μέχρι το Σταθμό του ΜΕΤΡΟ ΦΙΞ)".

2) Παράδρομος Λεωφόρου Συγγρού, στο τμήμα του από το Εργοτάξιο της Λυρικής έως την οδό Λυσικράτους με ταυτόχρονη απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης από 14:30 έως 18:30.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να μην κινούνται στη δεξιά λωρίδα των οδών της διαδρομής αυτής και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, όταν θα κινούνται δίπλα από τους ποδηλάτες.

No comments: