Friday, October 24, 2008

Δενδροφύτευση στο Ποικίλον Ορος Χαϊδαρίου

Δενδροφύτευση στο Ποικίλο Ορος (πάρκο Νεολαίας Χαϊδαρίου) είχε προγραμματισθεί για τις 9 το πρωί σήμερα, με τη συμμετοχή του Δήμου Χαϊδαρίου, του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, μαθητών δημοτικών σχολείων και φορέων του δήμου. Στην περιοχή θα φυτευτούν 3.000 φυτάρια τα οποία θα διαθέσει η Διεύθυνση Αναδασώσεων της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης και Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος του ΥΠ.Α.ΑΤ.

Η δενδροφύτευση στο Ποικίλο Ορος εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της 1ης Ευρωπαϊκής Δασικής Εβδομάδας.

Θα ακολουθήσει στις 12 μ. ημερίδα με θέμα «Πρωτοβουλίες και δράσεις για την προστασία και αναβάθμιση των δασών» στο Cine Ανοιξη (Διεύθυνση Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου 49), τις εργασίες της οποίας θα χαιρετίσει ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης.

Εισηγήσεις θα αναπτύξουν ο δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Δημήτριος Μαραβέλιας, ο γενικός διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης και Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος κ. Σταύρος Σαγρής και εκπρόσωπος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας (Α.Σ.Δ.Α.).

Οι εκδηλώσεις της 1ης Ευρωπαϊκής Δασικής Εβδομάδας θα ολοκληρωθούν αύριο το απόγευμα στην πλατεία Κοραή του Δήμου Αθηναίων με happening του ραδιοφωνικού σταθμού 9.84.

No comments: