Wednesday, October 27, 2010

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε στην Αττική η δυνατή νεροποντή


Δυσκολίες στην κυκλοφορία προκάλεσε η βροχή
Δυσκολίες στην κυκλοφορία προκάλεσε η βροχή
Πάνω από 100 κλήσεις δέχτηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για προβλήματα που δημιουργήθηκαν σε διάφορα σημεία της Αττικής από την ισχυρή καταιγίδα που ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης.

Ενδεικτικά, η Πυροσβεστική επενέβη για άντληση υδάτων από το υπόγειο χειρουργικής κλινικής στο νοσοκομείο «Σωτηρία», καθώς και σε υπόγειο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Λόγω συσσώρευσης υδάτων έκλεισε προσωρινά η οδός Πειραιώς, και στα δύο ρεύματα, από το ύψος της Χαμοστέρνας μέχρι την Πέτρου Ράλλη. Αυτή την ώρα η Πειραιώς είναι ανοικτή.

Τα προβλήματα στους δρόμους είναι πολλά.

Η Πυροσβεστική επενέβη τουλάχιστον σε τρεις περιπτώσεις για τον απεγκλωβισμό επιβατών από αυτοκίνητα που ακινητοποιήθηκαν λόγω της βροχής.

Έντονα προβλήματα παρατηρήθηκαν στην Ελευσίνα και την Ηλιούπολη. Αυτήν την ώρα, τα περισσότερα εντοπίζονται στα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Στο γήπεδο του Αιγάλεω αναβλήθηκε ο αγώνας Ηλιούπολη-Ολυμπιακός για το κύπελλο Ελλάδος.

Στην οδό Αθηνάς 49 ξέσπασε πυρκαγιά από βραχυκύκλωμα σε ισόγειο υποκατάστημα του ΟΤΕ, η οποία αντιμετωπίζεται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

*Προβλήματα από τη δυνατή βροχή σημειώθηκαν και στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Λόγω της κακοκαιρίας, τέσσερις πτήσεις στο αεροδρόμιο Μακεδονία δεν μπόρεσαν να προσγειωθούν και κατευθύνθηκαν προς την Αθήνα.

No comments: